Formules

Kristallijn heeft een brede waaier aan formules en activiteiten.

Zo kan u een voormiddagschaatsbeurt in het weekend combineren met een ontbijtje of een aperitief na het schaatsen. Voor jezelf, de kids en hun klasgenootjes, een tante, een grootvader... zijn er fantastische verjaardagsfeesten mogelijk.

Zij die van wat meer actie houden kunnen zich wagen aan Fun-Hockey (ruim op voorhand reserveren), een ijshockey beleving voor iedereen!
Vrijdagavond is onze partyavond; 'Start je weekend' met live DJ. Familieschaatsen kan je tijdens het weekend op zaterdagnamiddag en -avond, zondagochtend, -middag en -avond.

Reservatie is steeds verplicht.

Kinderfeestjes

De coolste feestjes.

De kinderfeestjes zijn mogelijk tot de leeftijd van 12 jaar.

De kinderfeestjes zijn elke woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag en op alle vakantiedagen (met uitzondering van de kerstvakantie). De ontbijtverjaardagsfeestjes gaan door op zondagochtend. 

Eigen drank en eetwaar meebrengen is niet toegestaan.

Toegang tot speeltuin is mogelijk bij elk verjaardagsfeestje aan €1 extra per persoon.

TIP: bestel aan de bar één of meerdere flessen Kidibul kinderchampagne (€8/fles) om het geheel nog feestelijker te maken!

Reserveren is verplicht via het reservatieformulier.

Let op: het schaatsticket van €7 is niet inbegrepen in de formule van de bar. Je dient dit apart te betalen aan de automaten in de inkomhal. Het gebruik van huurschaatsen is gratis. Vanaf 15 personen berekent de ticketautomaat de prijs van €6 per persoon.Wafelfeestje
Reeds jaren het meest populaire verjaardagsfeestje op de ijsbaan! Alle feestvierende kinderen worden voor/na het schaatsen verwacht in de bar. Er staat een feestelijk versierde tafel op jullie te wachten. Wanneer iedereen heeft plaatsgenomen, schiet ons keukenteam in actie om alles in gereedheid te brengen. Enkele minuten later verschijnt een heerlijk warme wafel voor de hongerige neusjes.

Praktisch:

• € 6 / persoon*
• 1 warme wafel met suiker + een drankje naar keuze*
• wegens groot succes is tijdig reserveren aan te raden
* 20cl : cola / fanta / sprite / water / sinaasappelsap / appelsap / twist


Snoeptoren
Dit arrangement is een festijn voor de snoepliefhebbers. Na het schaatsen kan je in de bar jouw eigen snoepfeestje bouwen! Wij voorzien snoeptorens met verschillende soorten snoep. Naast deze toren pronkt op jullie gereserveerde tafel een echte champagne-ijsemmer met Kidibul kinderchampagne. Laat het feest beginnen!

Praktisch:

• €30 / toren*, incl. 1 fles Kidibul
• 1 snoeptoren per 4-6 kinderen

Taartfeestje
Dit volledig nieuwe arrangement is er eentje om van te smullen. In samenwerking met een lokale bakkerij voorzien wij voor de feestneus een verse, gepersonaliseerde verjaardagstaart. Deze op maat gemaakte taart wordt dagvers bereid. Na een stevige schaatsbeurt neemt iedereen plaats aan de gereserveerde tafel in de bar. Even later serveren wij de verjaardagstaart en kunnen de ouders deze aansnijden. Het smullen kan beginnen!

Volgende soorten taart zijn mogelijk, 1 soort per feestje:
- taart 1: zwarte prins: chocoladebiscuittaart met chocolademousse en ganache (een chocoladetaart)
- taart 2: biscuittaart met slagroom, marsepein en framboos

Praktisch:

• € 8 / persoon
• bevat per persoon een stuk taart + 1 drankje naar keuze*
• te bestellen in veelvouden van 2 (4p - 6p - 8p - …)
* 20cl : cola / fanta / sprite / water / sinaasappelsap / appelsap / twist

Ontbijtverjaardagsfeestje
Zie bij formules ‘ontbijt’, ook de reservatie doe je via het ontbijt reservatieformulier.

Praktisch:

Wij verwelkomen jullie graag op de ijsbaan vanaf 14u. Meld even kort aan de cafetaria met hoeveel personen jullie effectief aanwezig zijn. Het kan dat er iemand afwezig is, of iemand extra is bijgekomen. Daarna kan je via de automaten beneden aan de ingang de toegangstickets tot de ijsbaan kopen. Iedereen is vrij om te kiezen hoe lang geschaatst wordt. Na het schaatsen neemt iedereen plaats in de bar. Alles wat wordt genuttigd, wordt op het einde van het verjaardagsfeest afgerekend aan de kassa.

Vrijdagavond

Start je weekend op het ijs.


Elke vrijdagavond is er een discobeurt. Op onze Facebookpagina worden regelmatig specials aangekondigd.

Wie zich niet meer kan vinden in de verjaardagsformules en een iets "cooler" feestje wenst, kan een op maat gemaakt tienerfeestje aanvragen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Voor de start van je schaatsbeurt van 20u-21u30 kunnen jullie een hapje en een drankje nuttigen. Ga nadien lekker shaken en schaatsen op de beats met het nodige lichtspektakel!

Neem gerust contact op voor meer info.

Reservatie is steeds verplicht.