Formules

Kristallijn heeft een brede waaier aan formules en activiteiten.

Zo kan u een voormiddagschaatsbeurt in het weekend combineren met een ontbijtje of een aperitief na het schaatsen. Voor u, uw kinderen en hun klasgenootjes zijn er fantastische verjaardagsfeestjes mogelijk.

Zij die van wat meer actie houden kunnen zich wagen aan Fun-Hockey (ruim op voorhand reserveren), een ijshockey beleving voor iedereen!
Vrijdagavond is onze party avond; 'Start je weekend' met live DJ en o.a. op zaterdagnamiddag is iedereen welkom voor familieschaatsen.

Kinderfeestjes

De coolste feestjes.

TIP: bestel aan de bar één of meerdere flessen Kidibul kinderchampagne (€8/fles) om het geheel nog feestelijker te maken!

Reserveren is verplicht via het reservatieformulier.

Wafelfeestje
Reeds jaren het meest populaire verjaardagsfeestje op de ijsbaan! Alle feestvierende kinderen worden voor/na het schaatsen verwacht in de cafetaria. Er staat een feestelijk versierde tafel op jullie te wachten. Wanneer iedereen heeft plaatsgenomen, schiet ons keukenteam in actie om alles in gereedheid te brengen. Enkele minuten later verschijnt voor de hongerige neusjes een heerlijk warme wafel. 
=> Praktisch
• € 5,5 / persoon*
• bevat per persoon 1 warme wafel met suiker + een drankje naar keuze**
• wegens groot succes is tijdig reserveren aan te raden

* let op: het schaatsen aan €6,5 per persoon is nog niet inbegrepen
* 20cl : cola / fanta / sprite / water / sinaasappelsap / appelsap


Cakefeestje
Wanneer iedereen voldoende heeft geschaatst, verwachten we alle feestvierders in de cafetaria voor een hapje en een drankje. De verjaardagscake wordt versneden en het smulfeest kan beginnen. Naast voldoende cake kan iedereen een drankje naar keuze* bestellen.

Praktisch
• € 5,5 / persoon*
• bevat per persoon 2 sneden cake + 1 drankje naar keuze**

* let op: het schaatsen aan €6,5 per persoon is nog niet inbegrepen
** 20cl : cola / fanta / sprite / water / sinaasappelsap / appelsap

Snoepfestijn
Dit arrangement is een festijn voor de snoepliefhebbers. Na het schaatsen kan je in de cafetaria jouw eigen snoepfeestje bouwen! Wij voorzien snoeptorens met verschillende soorten snoep. Naast deze toren pronkt op jullie gereserveerde tafel een echte champagne-ijsemmer met Kidibul kinderchampagne. Laat het feest beginnen!

Praktisch
• € 25 / toren* , incl. 1 fles Kidibul
• 1 snoeptoren per 4-6 kinderen

* let op: het schaatsen aan €6,5 per persoon is nog niet inbegrepen

Taartfeestje
Dit volledig nieuwe arrangement is er eentje om van te smullen. In samenwerking met een lokale bakkerij voorzien wij voor de feestneus een verse, gepersonaliseerde verjaardagstaart. Deze op maat gemaakte taart wordt dagvers bereid. Na een stevige schaatsbeurt neemt iedereen plaats aan de gereserveerde tafel in de cafetaria. Even later serveren wij de verjaardagstaart en kunnen de ouders deze aansnijden. Het smullen kan beginnen!

Volgende soorten taart zijn mogelijk, 1 soort per feestje:
- taart 1: zwarte prins: chocoladebiscuittaart met chocolademousse en ganache (een chocoladetaart)
- taart 2: biscuittaart met slagroom, marsepein en framboos

Praktisch
• € 7,5 / persoon*
• bevat per persoon een stuk taart + 1 drankje naar keuze
• te bestellen in veelvouden van 2 (4p - 6p - 8p - …)

* let op: het schaatsen aan €6,5 per persoon is nog niet inbegrepen

Ontbijtverjaardagsfeestje
Zie bij formules ‘ontbijt’, ook de reservatie doe je via het ontbijt reservatieformulier.

Praktisch

Wij verwelkomen jullie graag op de ijsbaan vanaf 14u. Meld even kort aan de cafetaria met hoeveel personen jullie effectief aanwezig zijn. Het kan dat er iemand afwezig is, of iemand extra is bijgekomen. Daarna kan je via de automaten beneden aan de ingang de toegangstickets tot de ijsbaan kopen. Iedereen is vrij om te kiezen hoelang geschaatst wordt. Meestal verlaten de kinderen na 2 uur schaatsen het ijs. Na het schaatsen neemt iedereen plaats in de cafetaria. Alles wat in de cafetaria wordt genuttigd, wordt op het einde van het verjaardagsfeest afgerekend aan de kassa.

De kinderfeestjes zijn mogelijk tot de leeftijd van 12 jaar. De kinderfeestjes zijn elke woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag en op alle vakantiedagen (met uitzondering van de kerstvakantie). De ontbijtverjaardagsfeestjes gaan door op zondagochtend. 

Eigen drank en eetwaar meebrengen is niet toegestaan. Toegang tot speeltuin is mogelijk bij elk verjaardagsfeestje aan € 1 extra per persoon.

Schaatsen: 6,5 euro persoon of 6,0 euro /persoon vanaf 15 personen. Gebruik van de huurschaatsen is gratis.

Vrijdagavond

Start je weekend op het ijs met DJ D of DJ Pomme De Terre.
Elke vrijdagavond is er een discobeurt met live DJ. Op onze facebookpagina worden regelmatig specials aangekondigd.

 

Wie zich niet meer kan vinden in de verjaardagsformules en een iets "cooler" feestje wenst, kan een op maat gemaakt tienerfeestje aanvragen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Voor de schaatsbeurt van 20u-21u30 een hapje en drankje nuttigen om nadien te shaken op het ijs.

Neem gerust contact op voor meer info.