Formules

Kristallijn start het seizoen met een uitgebreid aanbod aan formules en activiteiten.

Zo kan u een voormiddagschaatsbeurt in het weekend combineren met een ontbijtje of een aperitief na het schaatsen. Voor u uw kinderen en hun klasgenootjes zijn er fantastische verjaardagsfeestjes mogelijk. Zij die van wat meer actie houden kunnen binnen enkele weken kennis maken met Fun-Hockey, een ijshockey beleving voor iedereen!
Vrijdagavond wordt onze party-avond, 'Start je weekend' met Live DJ en oa op zaterdagnamiddag is iedereen welkom voor familieschaatsen.

Kinderfeestjes

Reservatie formulier
De coolste feestjes.

TIP: bestel aan de bar één of meerdere flessen Kidibul kinderchampagne (€8/fles) om het geheel nog feestelijker te maken!

Reserveren is verplicht via de reservatieformulier.

Wafelfeestje
Reeds jaren het meest populaire verjaardagsfeestje op de ijsbaan! Alle feestvierende kinderen worden voor/na het schaatsen verwacht in de cafetaria. Er staat een feestelijk versierde tafel op jullie te wachten. Wanneer iedereen heeft plaatsgenomen schiet ons keukenteam in actie om alles in gereedheid te brengen. Enkele minuten later verschijnt voor de hongerige neusjes een heerlijk warme wafel. 
Praktisch
• € 5,5 / persoon*
• bevat per persoon 1 warme wafel met suiker + een drankje naar keuze**
• wegens groot succes is tijdig reserveren aan te raden

* let op: het schaatsen aan €6,0 per persoon is nog niet inbegrepen
* 20cl : cola / fanta / sprite / water / appelsiensap / appelsap


Cakefeestje
Wanneer iedereen voldoende geschaatst heeft verwachten we alle feestvierders in de cafetaria voor een hapje en een drankje. De verjaardagscake wordt versneden en het smulfeest kan beginnen. Naast voldoende cake kan iedereen een drankje naar keuze* bestellen.

Praktisch
• € 5,5 / persoon*
• bevat per persoon 2 sneden cake + 1 drankje naar keuze**

* let op: het schaatsen aan €6,0 per persoon is nog niet inbegrepen
** 20cl : cola / fanta / sprite / water / appelsiensap / appelsap

Snoepfestijn
Dit arrangement is een festijn voor de snoepliefhebbers. Na het schaatsen kan je in de cafetaria jouw eigen snoepfeestje bouwen! Wij voorzien voor jullie snoeptorens met verschillende soorten snoep. Naast deze toren pronk op jullie gereserveerde tafel een echte champagne-ijsemmer met Kidibul kinderchampagne. Laat het feest beginnen!

Praktisch
• € 25 / toren* , incl. 1 fles Kidibul
• 1 toren per 4-6 kinderen

* let op: het schaatsen aan €6,0 per persoon is nog niet inbegrepen

Taartfeestje
Dit volledig nieuwe arrangement is er eentje om van te smullen. In samenwerking met een lokale bakkerij voorzien wij voor de feestneus een verse, gepersonaliseerde verjaardagstaart. Deze op maat gemaakte taart wordt dagvers bereid. Na een stevige schaatsbeurt neemt iedereen plaats aan de gereserveerde tafel in de cafetaria. Even later serveren wij de verjaardagstaart en kunnen de ouders deze aansnijden. Het smullen kan beginnen!

Volgende soorten taart zijn mogelijk, 1 soort per feestje:
- taart 1: zwarte prins: chocoladebiscuittaart met chocolademousse en ganache (een chocoladetaart)
- taart 2: biscuittaart met slagroom marsepein framboos

Praktisch
• € 7,5 / persoon*
• bevat per persoon een stuk taart + 1 drankje naar keuze
• te bestellen in veelvouden van 2 (4p - 6p - 8p - …)

* let op: het schaatsen aan €6,0 per persoon is nog niet inbegrepen

Ontbijtverjaardagsfeestje
Zie bij formules ‘ontbijt’, ook de reservatie doe je via het ontbijt reservatieformulier.

Praktisch

Wij verwelkomen jullie graag op de ijsbaan vanaf 14u. Meld even kort aan de cafetaria met hoeveel personen jullie effectief aanwezig zijn. Je weet nooit dat er iemand bijgekomen is of dat er iemand afgezegd heeft. Daarna kan je via de automaten beneden aan de ingang de toegangstickets tot de ijsbaan kopen. Iedereen is vrij om te kiezen hoelang geschaatst wordt. Meestal verlaten de kinderen na 2 uur schaatsen het ijs. Na het schaatsen neemt iedereen plaats in de cafetaria. Alles wat in de cafetaria genuttigd wordt, wordt op het einde van het verjaardagsfeest afgerekend aan de kassa.

De kinderfeestjes zijn mogelijk tot een leeftijd van 12 jaar. De kinderfeestjes zijn mogelijk elke woensdag-, zaterdagnamiddag en zondagnamiddag en op alle vakantiedagen (met uitzondering van de kerstvakantie). Eigen eetwaar meebrengen is niet toegestaan. Toegang tot speeltuin is mogelijk bij elk verjaardagsfeestje aan € 1 extra per persoon.

Schaatsen: 6,0 euro persoon of 5,5 euro /persoon vanaf 15 personen huur van de schaatsen is gratis

Vrijdagavond

Start je weekend op het ijs Dj'Pomme De Terre
Elke vrijdagavond met live dj, op onze facebookpagina worden regelmatig specials aangekondigd.