Eventlocatie

Op zoek naar een exclusieve eventlocatie?

De locatie van Kristallijn leent zich perfect als centraal gelegen eventcentrum.

Kristallijn
Warmoezeniersweg 20
9000 Gent

De evenementenhal bevindt zich op slechts 4km van het historische centrum van Gent, maar toch net buiten het verzadigde verkeersnetwerk van de stadsringweg. Met een uitstekende, filevrije bereikbaarheid via het vernieuwde afrittencomplex UZ Gent met onmiddellijke aansluiting op de E17, E40 en R4 heeft de Warmoezeniersweg alle troeven in handen om uw bezoekers op een vlotte manier te ontvangen.

Bovendien is Kristallijn gelegen in een recreatiezone waar geen onmiddellijke residentiële bewoning is, waardoor de mogelijke hinder van uw evenement voor de omgeving zeer beperkt is. En niet te vergeten is er de parking met een capaciteit van 400 parkeerplaatsen op de eigen terreinen en kan er verder aanvullend geparkeerd worden in de verkeersluwe, doodlopende Warmoezeniersweg.

Interesse in onze POP-UP, kijk alvast eens naar deze mooie fotoreportage:
https://www.defeestarchitect.be/locatie/pop-up-kristallijn/

 

Onze troeven sommen we graag nog even op:

· uitstekende bereikbaarheid

· nabij E17, E40 en R4

· vernieuwd afrittencomplex UZ-Gent

· geen hinder door/voor omgeving

· op 4km van het historische centrum Gent

· parking met 400 plaatsen

 

Graag meer info?

Voor al uw vragen omtrent een rondleiding, tarieven of huurvoorwaarden neemt u contact op via info@kristallijn.be. Wij helpen u met plezier verder en werken samen met u aan een geslaagd event bij evenementenhal Kristallijn!


Events september - april

Winterseizoen

Tijdens de wintermaanden is Kristallijn dagelijks open als ijsbaan.

Wij denken met plezier mee in uw concept / event dat u in de winter bij ons wenst te organiseren.

Neem gerust contact op en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Events mei - september

Een ijsbaan staat gelijk aan schaatsen, schaatsen staat gelijk aan winter. Wat met de lente- en zomermaanden? Evenementenhal Kristallijn!
Elke jaar bij het begin van de lente sluit Kristallijn haar deuren voor de schaatsliefhebbers en maakt het ijs plaats voor een ruime, multifunctionele hal met betonnen vloer. Neem daarbij een uitstekende bereikbaarheid, ruime gratis parking, grote zaal, tuin en grasveld, nooduitgangen, verlichting, verschillende pre-function rooms... en je hebt een geschikte evenementenhal. Van mei t/m september is de gehele accommodatie van Kristallijn beschikbaar als all-round eventlocatie.

De zalen:
De grootste troef van de locatie is uiteraard de grote multifunctionele hal. 
Met haar oppervlakte van 3200 m² is ze niet alleen geschikt voor exclusieve incentives of personeelsfeesten, maar ook voor hippe dansfeesten, sportwedstrijden, productvoorstellingen, modeshows en beurzen. 
Daarnaast is er de zaal met een oppervlakte van 400 m². Ze is voorzien van heel wat natuurlijk licht via de lange glaspartijen, heeft een vaste moderne bar en biedt een panoramisch zicht op de grote hal. Als extra is voor de allerkleinsten een heuse indoor speeltuin aanwezig. De zaal is uitermate geschikt voor allerhande cateringactiviteiten zoals koffiepauzes, walking dinners en buffetten, maar kan ook perfect fungeren als expositieruimte of voor workshops, presentaties en breakout-sessie.
De parking heeft een oppervlakte van ongeveer 6000 m². Deze kan gratis gebruikt worden als parkeerruimte voor de bezoekers van uw indoor event, maar kan ook apart gehuurd worden voor outdoor events of als extra parkeergelegenheid voor een event op een externe locatie via shuttleservice. 

De Tuinen:

Voor outdoor events is de tuin achteraan het gebouw met een oppervlakte van 2000 m² ideaal geschikt. Bovendien is er naast de accommodatie van Kristallijn nog een grasveld met de grote oppervlakte van 18000 m² gelegen.

Voorgaande events